Tosserams

Tosserams

Bij de start van mijn nieuw bedrijf heb ik een aantal tekstschrijvers gesproken om de tekst voor de website op te stellen. Ik had een aan aantal aspecten gedefinieerd waar ik een keuze op zou baseren. Voor mij een belangrijk aspect is dat de tekstschrijver een kritische noot heeft en tegengas kan geven. Dit om uiteindelijk een mooi resultaat te krijgen. Dat de tekstschrijver werkzaam is in de buurt is voor de communicatie alleen maar makkelijker. Face-to-face werkt vaak sneller en duidelijker. Flexibiliteit is een aspect die veel raakvlakken heeft met voorgaande, maar zeker ook de flexibiliteit in het verplaatsen in de dienstverlening van Tosserams. En als laatste een persoonlijke klik.

Bij Thijs kon ik alle aspecten positief beantwoorden. Ik had direct de klik. We zitten op een lijn. Tegengas heb ik gekregen van Thijs, niet vervelend. Maar soms wel nodig. Hij weet zich goed te verplaatsen in de ontvanger van de tekst, waardoor de boodschap scherper overkomt. Dat Thijs bijna om de hoek woont en werkt heeft bijgedragen aan de snelheid. Even bij elkaar was snel geregeld. Ondanks dat mijn business voor Thijs compleet nieuw was, is zijn inlevingsvermogen hoog. Hij weet goed mee te sparren.

Al met al een zeer plezierige samenwerking, die niet ophield bij het schrijven van de webteksten, maar die voortgezet wordt als tekstschrijver voor publicaties of redigeerwerk.

Fred Tosserams www.tosserams.com

Lees meer referenties