Portfolio

Tosserams

Tekstbureau Van Bree heeft de teksten op de website van Tosserams verzorgd. Daarnaast schrijft en redigeert Tekstbureau Van Bree alle teksten die binnen het bedrijf gebruikt worden voor publicatie. Tekstbureau Van Bree schrijft als ghostwriter de blogs voor Tosserams.

Career@

Voor Career@ schreef Tekstbureau Van Bree alle webcontent. Ook de teksten die in de app gebruikt worden werden door Tekstbureau Van Bree verzorgd.

The Movement Company

Voor The Movement Company heeft Tekstbureau Van Bree de teksten voor de website geredigeerd.

Heijden Agro

Voor Heijden Agro heeft Tekstbureau Van Bree de complete huisstijl verzorgd, van ontwerp tot drukwerk. Logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, website.

Groenrecycling Hapert

Voor de Groenrecycling Hapert heeft tekstbureau Van Bree redactiewerk uitgevoerd en grafisch ontwerp. Ontwerp van het visitekaartje, briefpapier en advertenties.

Werner van Gestel

Voor Werner van Gestel heeft Tekstbureau van Bree het briefpapier ontworpen en een advertentie.

Worstenbroike

Met enige regelmaat voert Tekstbureau Van Bree opdrachten uit voor Worstenbroike. Deze zijn zeer divers van aard, zoals het schrijven van teksten, adviseren over taalgebruik in teksten en het onderhouden en bouwen aan de website. Zelfs het ondersteunen in de foodtruck op festivals.

Woningstichting de Zaligheden

Voor Woningstichting de Zaligheden heeft Tekstbureau regelmatig stukken als jaarverslagen en begrotingen geredigeerd en deze en andere documenten van de juiste opmaak voorzien.

Bonum Consilium

Voor Bonum Consilium heeft Tekstbureau Van Bree webteksten geredigeerd en van advies voorzien.

DAF

Voor de truckfabriek van DAF heeft Tekstbureau Van Bree de lay-out van de nieuwsbrief ontworpen en uitgebracht.

Puur Vertrouwd Karin

Voor Puur Vertrouwd Karin heeft Tekstbureau Van Bree de webteksten geredigeerd en het e-book.

Trip Bouw

Voor Trip Bouw heeft Tekstbureau Van Bree een website-check uitgevoerd op gebied van taal, spelling en consistentie. Daarnaast heeft Tekstbureau Van Bree enkele standaard documenten geredigeerd.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn uitgevoerd onder de naam Tekstbureau Van Bree of onder de eerdere bedrijfsnaam Thijs van Bree.